lauantai 26. toukokuuta 2012

Satrinkummun talo

Talo on valmistettu alusta asti itse. Se on tehty keittiökaappi liikkeestä ilmaiseksi saadusta pinnoittamattomasta levystä. Mallin olen suunnitellut itse selailtuani aimo annoksen katalogeja ja muiden harrastajien blogeja.(Aah, mikä vatavan innoituksen lähteitä ovatkaan...)

Talon pienoisena erikoisuutena on että, sen alimmainen kerros on 5 cm syvempi kuin kolme ylempää kerrosta. Ihmeellinen idea... nyt kun näin jälkeen ajattelee. Ovien toteutus oli lievästi sanottuna hankalaa. Tässä paikall olevat ovet on nykyisin vaihdettu.

Talon alimpaankerrokseen eli kivijalkan tulee käsityötarvike- ja kierrätysliike sekä mummon kammari. Toisessa kerroksessa on ruokavarasto, tupakeittiö ja ompeluhuone. Kolmannessa kerroksessa on wc, olohuone ja ruokailuhuone. Ylimmän kerroksen kolme huonetta ovat asukkaiden makuuhuoneet.

Talossa asuu yksihuoltaja ompelija, hänen kaksi omaa lastaan ja venäjältä adoptoitu lapsi. Lisäksi heille muutti lokuussa 2011 asumaan mummo ja mummon sisko. Mummo tuli lastenhoitajaksi ja mummon sisko tuli myyjäksi alakerran liikkeisiin. Sisko riepu ei saanut edes omaa huonetta. Hänelle laitetaan vain vierasvuode jonnekkin. Mutta tilaa kyllä löytyy.

Mummo vellinkeitossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti