perjantai 8. marraskuuta 2013

8.11. Jalkatyö jatkuu

Korujen valmistus jatkuu....


Karvoja pois niin paljon kuin jaksaa kyniä

Koivet pataan ja pata tulille.

Käsi pataan ja arvotaan ensimmäinen kontti. Voi kun tähän kuvaan saisi hajun mukaan. 

Ei muuta kuin duuniin.

Koparakeitto on täkäläisittäin ollut suurta herkkua. Eli koivet on keitetty ja kenties maustettu jollakin herkulla kuten porkkana ja pippuri. Sitten vain imeskelemään tota herkullista kirksta hyytelöä koiven ja koparan sisältä... ihan tulee nälkä. No, ei vaan... pikemminkin nälkä lähtee. 

3 kommenttia:

  1. Mutta onko parempaa herkkua kun se ydin tuolta konttiluun sisältä! NAM! Ihan vesi herahtaa kielelle, kun ajattelenkin...

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa.... Työmaa jatkuu.

    VastaaPoista
  3. Kun ei sieppulia näkynyt, niin lähetin ytimet naapurin hurtalle.

    VastaaPoista