maanantai 2. joulukuuta 2013

3.12. Päivän käsityö, poroa vähän pehmeämmässä muodossa

Minulla on ikävä minun pieniä lapsia, mutta ei niin kauhea ikävä ole sitä elämää. Jossain vaiheessa kuitenkin ajattelin, että meiltä puuttu vielä yksi lapsi, Adeliina. No joo, löysin Adeliinan Uudestakaupungista aurinkoiselta rantakirppikseltä. Kotiin päästyämme totesimme ostaneemme Paavon. Adeliina on siten vielä meille hankkimatta. Pitää ahkerasti kierttää kirppiksiä ja jospa se sitten joskus hommattaisiin vaikka lapsen lapsille. Lapseni ovat kuitenkin vielä niin nuoria, että minulla on hyvää aikaa hankkia sitä, ja ostaa vaikka välillä muutaman Paavonkin lisää.

Tässäpä Paavo nyt sitten istuu, uusin käsityöni päässään (nöyrä malli). Lakki näyttäisi kuitenkin olevan Adeliinan kun on valmistettu tuollaisen suloisen vaaleanpunaisesta fleecestä. Koko on noin puolivuotiaan, joten se on Paavolle vähän suuri.

Paavo ja porolakit

1 kommentti:

  1. If you're looking to burn fat then you absolutely have to start following this brand new personalized keto meal plan.

    To create this service, certified nutritionists, fitness couches, and professional cooks united to develop keto meal plans that are effective, painless, economically-efficient, and delicious.

    From their grand opening in early 2019, 1000's of clients have already transformed their figure and health with the benefits a smart keto meal plan can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones provided by the keto meal plan.

    VastaaPoista